Jeg kan ikke... part 2.

November wishlist #2

november-wishlist

1/ Spejl fra Urban Outfitters – 2/ Strik kjole fra By Malene Birger3/ En tur til London med min bedre halvdel <3 – 4/ Adidas tights  – 5/ Taske fra By Malene Birger6/ Reol fra Urban Outfitters 7/ Strik fra By Malene Birger 8/ Kamera fra Urban Outfitters

Så blev det november. Det er ikke til at forstå! Julen er jo lige rundt om hjørnet nu. Et nyt år er rundt om hjørnet. 2017 er simpelthen fløjet forbi min næse.

Jeg har lavet en lille collage med min ønsker i november. Nok meget få af dem bliver opfyldt, da jeg stadig går og sparer sammen til hus. Men håber at vi måske kan tage en tur til London sidst på  måneden.

Har i nogle ønsker for november?

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg kan ikke... part 2.