30102017

Jeg kan ikke… part 2.

large

  • Jeg kan ikke forstå folk der taster meget hårdt på et keyboard. I sær enter knappen skal sjovt nok altid have et ekstra hårdt tast! ENTER FOR HELVED. Er det det folk tænker, når de gør det?
  • Jeg kan ikke forstå hvorfor folk der liker eller deler klamme billeder og video på Facebook, med klamme ting. Klamme bumser, klamme ting, folk der brækker benet så det vender den anden vej. Jeg vil ikke se det. Ad ad ad…
  • Jeg kan ikke holde ud at når man sidder og ser noget i fjernsynet og der så kommer reklamer, så er lyden pludselig dobbelt så høj! Rolig Luffe, sad lige stille og roligt her og så Grey.
  • Jeg kan ikke forstå folk hvorfor at nogle deler billeder og laver blogopslag i det sekund de modtager deres Goodiebox eller LookFantastic boks. Vi modtager dem altså ikke alle sammen samtidig og vi vil alle gerne have den overraskelse som det er, at modtage de her bokse. Men i dagene op til, skal man nærmest holde sig for øjnene, når man går igennem Insta og sit blogfeed for ikke pludselig at få det ødelagt overraskelsen af billeder med indholdet af boksen.
  • Jeg kan ikke typer som laver små som store udbrud i form af suk, grin eller ord som “Neeej”, “Eeej”, “Hvaaaad”, “Hold nu op” og så lader det hænge indtil nogen spørger, hvad der er. SIG DET NU BARE SELV. Opmærksomhedskrævende much!? Den type er vi vel alle sammen en gang i mellem, men nogen er altså mere end andre og de irriterer mig…

Go’ dag 🙂

 

Læs part 1 her. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

30102017