5 hurtige om mig #3

30102017

img_7566 img_7570 img_e7545

Hej derude.

Dejligt at kunne cykle på arbejde her til morges, uden at have lys på cyklen. Det var jo det fineste vejr, med blå himmel. MEN føj hvor er det koldt! 4° sagde den på min Snap!

Jeg var syg det meste at sidste uge og var en tur til lægen torsdag hvor jeg fik en henvisning til speciallægen, som jeg kunne ringe til næste dag. Altså fredag. Dette kunne så ikke lade sig gøre, fordi de åbenbart har lukket for telefontid fredag! What?? Det var rimlig irriterende! Heldigvis har jeg fået det bedre hen over weekenden, men må hellere få booket en tid alligevel.

For et par uger siden bestilte jeg en kæmpe bunke af strik hjem fra H&M (blandt andet den her og den her og den her) og de er stort set alle sammen kommet i brug. Jeg elsker jo som sagt at gå i strik og da de på det sidste har kørt nogle kampanger med 10 og 15% inkl. fri levering, så måtte jeg slå til. Syntes faktisk deres udvalg har været rigtig godt i år! Lidt for godt, for det har da kostet mig et par tusinde indtil videre 🙂

Så fik jeg også endelig købt mine Dr. Martens støvler, som stod på min september ønskeliste. Det er altså en længere historie, for tror jeg har bestilt dem hjem af 3 gange for at finde den rigtige str. Først Nelly, så Boozt og til sidst Magasin hvor jeg fik dem med 25% til deres Superbazar. Jeg bruger normalt str 38, men de var alt for små, så bestilte dem igen i str 39 men nu er de så lidt for store. Tænker bare hellere det, for så er der plads til en sål eller en tyk strømpe. Jeg er blevet så glade for dem og selvom de er lidt store og klodsede så er de jo ret klassiske og bare fede.

Tænk at nu er oktober også snart ovre. Fatter ikke at vi allerede går ind i november, tiden flyver simpelten afsted.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

5 hurtige om mig #3