Grå oktober

5 hurtige om mig #3

img_7517

Det er ikke så tit jeg får skrevet her på bloggen for tiden. Sandheden er at jeg har travlt på arbejde og faktisk ikke har haft ret meget overskud når jeg kom hjem. Jeg har dog prøvet at være lidt mere aktiv på min Insta-story. Følg mig på @lindeblog

Nå men jeg syntes det kunne være sjovt at tage “5 ting om mig” igen, da det er lidt tid siden efterhånden.

  1. I går startede min kæreste og jeg til badminton. Jeg har ikke spillet det i flere år, men syntes det er hammer sjovt! Vi spiller mod min mor og en kollega og jeg er sindsyg konkurrence menneske og bliver ret hurtig hidsig hvis det ikke går som jeg vil have det i løbet af sådan en kamp.
  2. Jeg har i dag opsagt mit medlemskab til Fitness World, efter 7 års medlemskab! Jeg kunne se på min side, at jeg ikke har været der siden juni og det er simpelthen minimalt så lidt jeg har fået brugt det.
  3. Jeg har dog stadig et medlemskab, til et lokalt fitnesscenter. Der har jeg så heller ikke lige haft min flade r*v nede i et par måneder nu. Må seriøst snart igang igen.
  4. Jeg prøver på at blive bedre til at spise stærk mad. Jeg er en rigtig flødebolle dansker når det kommer til spicy mad – altså den eneste krydderi jeg har kendt til er salt! Men min kæreste elsker chili og kan spise rigtig stærk chili, så jeg prøver at bruge det lidt mere i de retter jeg laver. Men jeg hoster og sprutter lige så snart jeg får en snært at stærk mad i munden. Man skal vidst lige vænne sig til det hehe…
  5. Jeg spiser utroligt nok ikke særlig meget slik på arbejde mere! Jeg plejede altid at have en skuffe fyldt med slik, men lige nu er der bare nogle havrekiks og kedelige bolsjer. Måske det kan have noget at gøre med, at vi næsten hver anden dag får kage her på kontoret..? Hmm…

Læs også 5 ting om at være i et forhold eller 5 andre ting om mig og mit forhold til øl.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Grå oktober