Klar til efterår

Grå oktober

graa

Billeder fra Pinterest

Kan man få for mange jakker? Ja, det kan man vel godt – MEN jeg ikke få nok af jakker 😉 Jeg har et utal af jakker og jeg syntes det gør så meget for et outfit. Samtidig så kan jeg heller ikke få nok af store striktrøjer. Det er så behageligt og dejligt at have på. Det meste af tiden – de må for guds skyld ikke klø!

Jeg er jo en smule farveforskrækket og er helst i neutrale farver – og aller helst bare sort, mørkeblå eller grå. Jeg elsker grå, den mørke koksgrå er så god at bruge til sort og den lysegrå kan jeg godt lide at kombinere med blå denim jeans.

Jeg har samlet lidt grå-outfits inspirations billeder herover.

Rigtig god mandag derude 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Klar til efterår