Bedste køb i 2017

Klar til efterår

img_7408 img_7411

Hej Mandag

Hej meget kolde mandag! Jeg snappede til morges på vej på arbejde, og der sagde min snap at det var 8°. Føj altså. Er vi enige om at vi stadig er i september og ikke november? Jeg har bestilt et par Dr. Martens støvler og glæder mig bare endnu mere nu til at de kommer, det er jo hundekoldt om morgenen. Brrr…

MEN det er nu også hyggeligt at det er blevet lidt koldere og lidt mere mørkt. For det betyder at det er fuldt ud lovligt at hoppe i store stikke og det elsker jeg! Den jeg har på, på billederne er fra i vinters og købt i H&M. Tror desværre ikke den fås mere. Kan godt lide at den er lidt cropped og de store snapper er en god detalje.

Jeg er også begyndt at tænde stearinlys om morgnen, til når jeg sidder og spiser min havregrød og får min morgenkaffe. Det er altså meget hyggeligt. Så jeg prøver at tage det positive ved at vi for alvor går efteråret og vinteren i møde 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Bedste køb i 2017