5 hurtige om mig #2

Bedste køb i 2017

img_7346

Eller mest fornuftige… En regnjakke. For hold nu op hvor er den alt for meget needed lige for tiden. Det regner jo konstant!

Jeg har købt en ret klassisk og en som hele dk har. Det er den famøse regnjakke fra Samsøe Samsøe. Det lykkedes mig at finde den i grøn i str. s på Bahnes hjemmeside, efter at have været hele Odense rundt. De var udsolgt overalt! No wonder.

Jeg gik efter enten sort eller den grønne som jeg endte med at købe. De laves jo blandt andet også i gul, rød og lyserød som er ret fede. Men lidt for vilde til mig. Jeg er mega glad for den og går med den næsten hver dag. Elsker at den er lidt lang og oversized, så der er plads til en stor strik inden under. Yaaass 🙂

Du kan se dem alle her

Stala jacket 7357, RACING REDStala jacket 7357, ROSINStala jacket 7357, LEMON CHROME

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

5 hurtige om mig #2