Odense: Design Retro og Street Food

Planter… Masser af planter

img_7058

^^ Billede fra min stue

Det giver altså bare noget liv og stemning når der er nogle grønne planter inkluderet i indretningen. Det frisker det op, syntes jeg. Nu er det jo efterhånden old news og det er jo allerhøjeste mode at have diverse grønne planter i sit hjem. Store som små. Og ja jeg er da også “med på den”. Men kun til en hvis grad. Har lidt fået forbud mod at slæbe flere planter og blomster med hjem, af min kæreste. Han er sgu ikke med på moden og bryder sig ikke om et hjem fyldt med planter. Det minder om ældres hjem, hvor man ikke kan se vindue og vindue karm for bare planter. Jeg kan da som sådan også følge manden. Alt med måde og det er kan da bestemt også blive for meget. Det skal bare gøres rigtigt 🙂

Jeg har lavet en lille collage, med billeder fra Pinterest med indretning med planter, hvor det gøres “rigtigt”.

plantercollage

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Odense: Design Retro og Street Food