New in: Ray-Ban

Kaffe date

img_7305

Så blev det sørme mandag igen igen… So far har den ikke været så slem 🙂

Billedet er fra i weekenden, lørdag, hvor jeg var på hyggelig kaffedate/shopping med min søde veninde. Vi var på Cafe Fleuri som er den absolut hyggeligste cafe i Odense. Uden tvivl. Læs f.eks. Maria’s indlæg om cafeen her

Det var lidt sent at vi var kommet ind til byen, så vi havde kun et par timer før butikkerne lukkede. Det gjorde så faktisk ikke rigtig noget, for der var ikke så meget spændende alligevel. Jeg endte “kun” med at købe et par sorte jeans, i Weekday. Der var 20% på, så fik dem til 280kr. Ikke dårligt. Købte også to soft-bras, som er ok – ikke mega gode, men bare ok.

Now back to work. Go’ dag derude 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

New in: Ray-Ban