Mexicansk, Margaritha og G&T på en onsdag

New in: Ray-Ban

img_7262img_7210img_7250

Jeg har længe gerne ville have fingrene i de her Ray-Bans, faktisk lige siden at jeg købte dem i gave til min kæreste for et par år tilbage. Hans er bare med sort stel og sort glas. Stadig mega cool.

Det var meningen at jeg ville købe dem i KaDeWe i Berlin, men det kunne ikke rigtig lade sig gøre. Jeg var nemlig kommet lige på det tidspunkt hvor medarbejderne skulle pudse alle solbrillerne. Det gjorde de selvfølgelig i par, så de kunne stå og hygge snakke samtidig. Man kunne på ingen måder få lov til at kigge der hvor de stod og pudsede briller – og snakkede. Mit held var jo selvfølgelig også at de netop stod ved alle Ray-Ban’sene (kan man lave den endelse?)

Så jeg sagde “Så f*ck f*ck da”. Gider jeg da ikke vente på. Så jeg fik ikke købt dem i Berlin.

Mit held det vendte så da Magasin i sidste uge kørte 40% på solbriller. Yes yes yes.. MEN de var så udsolgte på deres hjemmeside. Så jeg fik min søster som bor tæt på Magasin, til at gå ind og kigge efter dem butikken. De havde dem. Dog fik jeg udstillings modellen, som jeg er lidt nederen. Det er der ikke noget at gøre ved, nu har jeg dem og jeg er mega glad for dem.

Hvad synes i? Er de ikke meget cool? 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Mexicansk, Margaritha og G&T på en onsdag