Min mor svare på 10 spørgsmål om mig

Mexicansk, Margaritha og G&T på en onsdag

I onsdags, i sidste uge var jeg ude og spise med min søster. Hun anbefalede et sted som hedder Gringas og ligger på Overgade. Havde ikke hørt om det før, men var helt frisk på at prøve det og blev bestemt ikke skuffet. Det er et super hyggelig lille sted, som servere mexicansk mad til gode priser.

img_7190

Til forret fik vi Topotos som er majs-chips med guacamole og salsa. Salsa’en var en beanutbutter salsa og den smagte super godt. Dressingen i den lille skål på billedet, var vildt stærk 😛

img_7196img_7186

Vi skulle jo selvfølgelig have en Margaritha til vores mad. Det hører sig jo til, ikk? 😉

img_7195

Til hovedret fik vi retten Gringas som er med tortilla wraps og hertil valgte vi Pollo Tinga, som er pulled-kylling. Det smagte virkelig godt og mega lækkert med smeltet ost. Kan varmt anbefales.

img_7201

Vi rundende vores aften af på Nelle’s ved Brandts Passage, hvor vi sad udenfor og fik en Fetimans Rose Lemonade med gin. Det er ikke det dummeste match. På pladsen ved Brandst var der sat musik og lys op og der var en stor gruppe mennesker som dansede noget latin-dans. Mega hyggeligt! Så det var bestemt en god onsdag i godt selskab, med godt mad og gode omgivelser.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Min mor svare på 10 spørgsmål om mig