Liste: 5 ting #1

Min mor svare på 10 spørgsmål om mig

505 Games mom mother mothers day 505 games GIF

Er Louise et katte eller hunde menneske?

Svar: Før Abbie var det kat. Nu er det bare hunden Abbie og alle katte. // (Abbie er min mors og min delehund) Det er vidst meget rigtigt, jeg er både hunde og katte menneske. Skal helst lige hilse og hvis muligt røre alle katte jeg kommer forbi.

Hvor vil Louise gerne på ferie hvis man ikke skulle tænke på tid og penge?

Svar: Bali // Hmm står ikke øverst på listen, men er da helt klart et sted som ville være fantastisk at besøge.

Louises ynglings serie er/har været?

Svar: Det har været Prison Break, og så ser hun Orange is The New Black og Game of Thrones. Ej men hun er et serie mennesker. Der er så mange… // Hehe det er også rigtigt, har ikke nogen ynglings, for jeg ser virkelig mange serier 🙂

Hvad vil Louise helst gå med? Kjole eller jeans?

Svar: Jeans // Det er rigtigt, jeg går 80% af tiden i jeans.

Hvor lang tid bruger Louise på at gøre sig klar om morgnen?

Svar: Tror det ikke det er så lang tid nu, som da hun arbejdede i Magasin. Men i hvert fald en halv time. Hun har så mange cremer // Haha bruger faktisk en halvtime, men det er også fordi jeg giver mig god tid. Står op ca. halvanden time før jeg skal ud af døren. Så har god tid til at gøre mig klar. Men gør faktisk ikke meget ud af mig selv. Er nok bare langsom 🙂

Hvilken ret er Louise bedst til at lave?

Svar: Cheesecake // Den er virkelig også god den jeg laver. Hihi

Kan du nævne to dårlige vaner Louise har?

Svar: Spiser meget slik og chokolade // Er lidt overrasket over at hun ikke nævner mit forbrug af penge på tøj! 😛

Fortrækker Louise at handle på nettet fremfor fysiske butikker eller omvendt?

Svar: Det ene udelukker ikke det andet // Kunne ikke have sagt det bedre selv.

Hvad er Louises drømmejob?

Svar: Det er selvstændig tøjdesigner eller personal shopper // Det er et rigtig godt bud. Måske knap så meget personal shopper, efter jeg har arbejdet i butik og oplevet hvor besværlige kunder kan være haha…

Kan du beskriv Louise med tre sætninger?

Svar: Laaaaang tænkepause… Det er svært spørgsmål – hun er meget styret af følelser, går meget op i at ting ser pænt ud, meget følsom når kommer til noget med dyr, så bliver du let til tåre // Det passer meget godt det hele. Jeg er helt klart styret af følelser og har meget let til tåre #tudeprinsesse

 

Det var svarerne fra min mor. Det var virkelig sjovt at prøve. Næste gang bliver det enten min søster eller kæreste som svarer på de samme spørgsmål. Spændende at se om der er nogle af svarene som går igen 🙂

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Liste: 5 ting #1