Fredag og Gucci situation

Liste: 5 ting #1

img_41901

For et par uger siden havde min kæreste og jeg 5 års dag. Det blev fejret i Aarhus, hvor min kæreste arbejder. Han har halvanden times kørsel frem og tilbage til arbejde, så jeg tog toget op til ham. Vi havde booket et værelse på Comwell og så tog vi ud og spiste og hyggede os i dejlige Aarhus. Vi spiste på Köd. Læs mere om dagen her.

Det er lidt skørt at tænke på at der er gået fem år. For på den ene side så kan jeg da godt mærke at vi har været sammen i lang tid, men på den anden side så føltes det ikke som fem år siden at vi mødte hinanden.

Så i en andledning har jeg lavet en liste med, 5 ting gode ting ved at man har været sammen i fem år.

  • Vi har delt mange oplevelser sammen. Vi har været igennem rigtig meget, både gode og dårlige dage. Vi har været en gennem en rigtig hård operation og har haft nogle fantastiske rejser. Men det er de små oplevelser i hverdagene som gør det hele. Jeg elsker hverdagene med ham, ligeså meget som de “store” oplevelser.
  • Det er helt okay at række f*ck til hinanden.
  • Vi kender hinanden 200%. Der er ikke nogen som kender os så godt som vi kender hinanden. Hvilket er meget godt, for så er der ikke andre end os selv der ved hvor mærkelige vi faktisk er. You would be surprised.
  • Vi har set det værste af hinanden. Jeg har tørret hans bræk op og han har tørret mit op. Vi har grædt og råbt og skreget – men som kliché det må lyde, så har det bragt os tættere sammen.
  • Vi har allerede fået vores faste feriedestination – kør’ selv ferie i Italien. Nogen der sagde Hr. og Fru Danmark? 🙂
  • Vores maver er nogenlunde synkroniseret, så vi bliver sultne samtidig. Smart… Vi har sågar et håndtegn for når man er sulten #vielskermad

Der kunne tilføjes flere ting, men vil faktisk gerne høre fra jer – hvad i syntes der er godt ved et forhold når man har været sammen i lang tid i forhold til i starten af et forhold? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Fredag og Gucci situation