Gårsdagens outfit

Fredag og Gucci situation

img_7115 img_7119

HEJ FREDAG! 😀

Det både “Yay endelig fredag” og så også “Det er kun fredag”, for jeg har også en rimelig lang arbejdsdag i morgen. Men vi skal afholde et event som vi har planlagt i mange måneder og endelig står vi ved målstregen. Derfor er i dag en spændende dag på arbejde, for det er nu den sjove del kommer – med indkøb og dekorering. Yes yes yes…

Men vil nu også sige at jeg glæder mig til at det er overstået i morgen, så jeg kan holde bare lidt weekend.

Tasken på det første billede er ny og den er fra Primark! Købte den til 10€. Syntes den var meget sjov og den er altså blevet en midlertidig løsning indtil jeg får taget mig sammen til at købe Gucci tasken.  Jeg kiggede jo på den i Berlin og det var også meningen at jeg ville købe en af dem jeg havde kigget på, se her. Men blev alligevel nærig, for det var jo selvfølgelig den dyreste jeg blev mest forelsket i. Har lavet en aftale med min kæreste om, at hvis jeg stadig vil have den når jeg tænkt over det lidt tid, så køber vi den næste gang vi er i Hamborg. So we will see.

Jeg skal tilbage til arbejde. Go’ dag derude 🙂

P.S Ja, mit spejl er støvet. Det bliver ordnet i weekenden. Måske…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Gårsdagens outfit