Hjemme igen

Gårsdagens outfit

img_7065img_7079 img_7069

Solbriller: H&M // Skjorte: Primark // Jeans: H&M // Sko: Birkenstock // Taske: Karen Millen

Et par billeder fra i går, hvor vi endelig kom ud og nød vejret lidt nu hvor det var blevet lidt godt igen. Se venligst bort fra min sjove ansigtsudtryk, men der kom bare konstant turister på cykler forbi – ja hej hej. Jeg var hoppet i et par af mine køb fra Berlin, nemlig sandalerne – som jeg jo havde stående på min ønskeliste og en skjorte/bluse fra Primark.

Jeg var meget i tvivl da jeg stod med skjorten i butikken, for syntes både den var super sød, men også lidt grim. Hah… Men er faktisk blevet okay glad for den og så kostede den kun  omkring 13€, så kan det jo godt gå 🙂

Nu står den på arbejde og i aften satser jeg på endelig at kunne få pakket ud fra Berlin. Haha… 😛

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hjemme igen