Simpel frokost eller aftensmad

Hjemme igen

img_69671

Hej på siden

Vi kom søndag eftermiddag hjem fra Berlin og har været fuldt booket lige siden. Vi tog næsten direkte hjem til mine forældre for at spise og se min søster som netop er kommet hjem fra tre uger i Brasilien! Det var dejligt at se hende – jeg har lidt været den bekymret storesøster i mens hun var afsted. Men alt gik jo godt og hun har fået en kæmpe oplevelse. Det er jo bare fedt 🙂

I går og i dag har bare stået på lange arbejdsdage, så har ikke en gang nået at pakke ud derhjemme endnu. Den her uge er hektisk, da jeg både skal køre jobsamtaler og afholde et event med jobbet. Så syntes det er lidt hårdt at komme igang igen, efter en uges ferie. Kan tydeligt mærke at jeg godt kunne bruge mere end én uge. Men det var hvad det kunne blive til denne gang og så håber vi at kunne komme på ferie igen sidst på året. Fingers crossed.

Det var min 5. min pause – back to work.

Ha’ en god aften derude 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Simpel frokost eller aftensmad