5 årsdag i Aarhus

Simpel frokost eller aftensmad

img_6882

Jeg er virkelig ikke den bedste i et køkken, trods jeg har taget grundforløbet af kokke/tjener uddannelsen. Det er så også 12 år siden. Shit.

Det bliver oftest noget nemt og simpelt. En gang i mellem kan jeg godt lide at udfordre mig selv, men jeg ved at der er 70% chance for at det går galt. Så det gør jeg for det meste kun, når det er mig selv jeg laver mad til.

Jeg har blogget om en meget lignende ret før, men tager den alligevel med, da det er noget vi spiser reglmæssigt. Og så er det bare så nemt.

Alt hvad jeg bruger er:

  • Tun (nyeste favorit er Glyngøre Premium tun i vand, den er meget lys i farven og ikke lige så sur som andre tun kan være. Den er også lidt dyre – så prøver at fange, håhå, den på tilbud.
  • Salat, agurk, avokado og tomat
  • Græsk feta ost (jeg er mest til den bløde slags, der er lidt mere smag i)
  • Pinjakerner – ristet på panden
  • Citron til at presse på tunen.

Jeg havde lavet stenalderbrød og spiste det til ved siden af. Retten er sund og mætter uden at lægge sig tungt, som er optimalt for os som træner efter aftensmaden.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

5 årsdag i Aarhus