3. dag uden sukker*

5 årsdag i Aarhus

img_6907 img_6915

Toilet tasker fra By Malene Birger

img_6922

Strik fra By Malene Birger / Cover fra Richmond & Finch

img_6928

Taske fra Karen Millen

img_6937 img_6938

I går havde min kæreste og jeg 5 års dag! Det blev fejret i Aarhus hvor jeg havde booket en overnatning på Comwell.

Jeg tog toget derop et par timer før min kæreste fik fri. Han arbejder i Aarhus, så han var der allerede. Jeg havde tid til en smule shopping og fik da også en købt en lidt – selvom at pengene skal gemmes til Berlin 🙂

Efter shopping og kaffe på Baresso fik jeg tjekket ind på hotellet. Det er første gang jeg er på Comwell og det kan jeg sagtens anbefale. Vi boede på 7. etage og havde en skøn udsigt ud over byen.

Om aftenen tog vi ind og spiste super lækker mad på Köd. Fik desværre kun taget nogle dårlige billeder, så de bliver ikke lagt op. Anyways… Det er et rigtig hyggeligt sted, med super god betjening. Vi fik en laksetatar til forret med en gin og tonic, og en ribeye med fries og bearnaise sovs til hovedret. Nam nam. Det var så godt et stykke kød – med masser af smag 🙂 Det kan også anbefales.

Nu er vi hjemme på Fyn igen og i morgen går turen til Berlin. Så i mens at kæresten er ude ved en kammerat, så får jeg lige styr på huset og pakket klar til vi skal køre i morgen. Det er dejligt at have ro til det 😉

Go’ aften.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

3. dag uden sukker*