Godmorgen søndag

Berlin shopping liste

berlin-shopping-liste

På torsdag pakker vi jo bilen og kører til Berlin på en forlænget weekend. Jeg glæder mig så meget! Det er alligevel to år siden vi sidst var der.

Jeg har altid en lille shoppeliste når jeg skal til Berlin og denne gang er det disse ting at jeg håber at komme hjem med.

1/

Ja altså ikke alle tre Gucci tasker. Men én af dem! Jeg kan ikke bestemme mig for hvilken en, så jeg må ned og se hvad de har og hvordan det føles når man står med dem i hånden. Men det bliver helt sikkert et svært valg.

2/

Elizabeth Arden serum. Kan sagtens købe den herhjemme, men lige prøve at kigge efter den dernede og der måske er lidt at spare på den. Det er en af mine ynglings skønheds produkter og har manglet den i lang tid nu.

3/

Birkenstock sandaler. Jeg vil så gerne have et par brune i læder eller ruskind. Sidst jeg var i Berlin købte jeg mine sorte Birkenstock og det var halv pris i forhold til herhjemme. Så hvis der stadig er så meget at spare, så skal jeg helt klart have et par med hjem.

4/

Primark! Der skal hamstres strømper, toppe og hvad ellers der kan friste. Nogle gange kan man nemt fylde en kurv med alverdens ting og sager, og andre gange er der ikke noget at komme efter.

 

Det var det – ikke det helt store. Men hvis jeg skal købe en dyr taske, så bliver der heller ikke til meget shopping udover den 🙂

God dag derude 😀

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Godmorgen søndag