Snart ferie...

Mini guide Berlin

berlin-guide

 1. Hotel 

Jeg har booket værelse på Sir Savigny på Kantstrasse, som går parallelt med Kurfürstendamm. Her har vi boet to gange før og har været rigtige glade for både hotellet og for beliggenheden. Det er det helt rigtige for os. Hotellet har gennemgået en renovation og udfra billederne er det blevet helt vildt cool! Jeg glæder mig så meget til at komme ned og se det.

Sir Savigny Hotel Berlin, Berlin, Dobbeltværelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, VærelseSir Savigny Hotel Berlin, Berlin, Siddeområde i lobbySir Savigny Hotel Berlin, Berlin, Have

Billeder fra Hotels.com

2. Morgenmad

Vi spiser ikke morgenmad på hotellet, men på en lille kaffebar som hedder Caras, som blandt andet ligger på Kurfürstendamm. Der er frisk presset juice, god kaffe og et godt udvalg af spise – alt fra croissant til sandwich og yoghurt. Der er super hyggeligt og når solen skinner så kan man sætte sig ved et bordene udenfor og nyde sin kaffe og kigge på forbipasserende. Altid hyggeligt 🙂

Billedresultat for caras berlinBilledresultat for caras kurfürstendamm

Billede 1 / billede 2

3. Shopping

Der er rigtig mange steder man kan shoppe i Berlin. Når jeg læser om andre der har været afsted, så er det meget individuelt hvilket område man fortrækker at shoppe. Og som skrevet, det her er ikke en særlig hipster-ish guide. For der hvor vi brænder vores Euro af, det er på Kurfürstendamm. Her hvor der er en milliard andre turister og alle high-street butikkerne er. Men det er jo også der hvor KaDeWe er og modsatte ende er designer butikkerne som Gucci, Mulberry, Rolex osv. Vores hotel ligger 5. min derfra og derfor er det meget nemt for os at shoppe der.

Billedresultat for kurfürstendammBilledresultat for kurfürstendamm shopping

Billede 1  / Billede 2

4. Frokost

Her er vi altså igen ret mainstream og kedelig. Men vi spiser oftest vores frokost på Vapiano. Det er bare nemt og det smager altså godt. Mange gange spiser vi deres salat og drikker gerne deres Red Tea Pomegranate saft. We like 🙂 Vi er lidt kræsne når det kommer til at spise ude. Men mest fordi vi hader at blive skuffet, når det kommer til mad. Vi elsker jo mad og elsker at spise. Så der kan vi godt være kedelige, for at det bliver som vi vil have det. Vi er ikke så fancy 😉

img_5949

5. Aftensmad

Vi har ærligtalt ikke prøvet så mange steder. Som sagt så er vi ret kræsne. Men et sted som vi godt kan lide er Black & White som ligger på Uhlandsstrasse, som er en side gade til Kurfürstendamm. Det er en Tyrkisk restaurant og laver nogle rigtig lækre retter.

På Kantstrasse hvor vi bor er der en masse asiatiske restauranter og sidste år prøvede vi en vietnamesisk. Maden var god, men stærk. Meget stærk. Kan ikke huske hvad stedet hed – og det er nok ikke et sted vi prøver igen. Derimod vil vi gerne se mere på de andre asiatiske steder der er på gaden.

Et andet sted vi også har spist er på Sausalitos, som er en Mexicansk inspireret café/bar. Den vender jeg tilbage til under drinks. Men her kan man altså få burger, nachos og rigtig “snaske mad”. Vi har også spist på Hard Rock Café, fordi det førhen har været en succes, blandt andet i Dublin. Men vi blev slemt skuffet i Berlin. Så vi tager med kyshånd imod forslag til hvor man kan spise om aftnen. Men husk, vi er sultne mennesker og ikke fan af tysk-tysk mad. You know?

Relateret billedeBilledresultat for sausalitos berlin

Billede 1 / billede 2 

6. Drinks

Vi syntes til at starte med, at det var ret svært at finde gode steder til at sidde og få drinks. Jeg kan ikke lide øl, så det begrænser det lidt, da der er mange bar der ikke servere andet end øl og vin. Ingen drinks. Okay ja, jeg kunne da bare drikke vin. Men det er ikke det samme hvis man har lyst til mojito jo. Vel? Men heldigvis så ikke mere end 100 m. fra vores hotel der ligger før nævnte Sausalitos, som er en café/bar. Her kan man få masser drinks! Og man kan få dem i små og store størrelser! OG næsten det bedste er at man får en vingummi og skumfidus med som pynt i sin drink. Hallå – det er altså i orden. Som sagt vi er ikke fancy typer. Vingummier til drinks for the win.

img_33611

Det var så min mini guide til Berlin. Mange af jer har sikkert selv været i Berlin, så hvis i har nogle gode forslag til spisesteder, shoppingsteder eller ting der skal ses, så skriv det endelig i en kommentar 🙂

Rigtig god weekend

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snart ferie...