Genbrugsfund: Marmor lysestager

Snart ferie…

img_66711

Den her uge går alt for langsomt! Jeg tæller minutterne. I morgen når jeg får fri fra arbejde, så kan jeg endelig holde en uges ferie.

Uhhh hvor jeg glæder mig. Skal dog lige et smut på arbejde mandag – men ellers så har jeg helt fri. Eller næsten. Når man har ansvaret for sociale medier, så vil der jo altid være lidt. MEN UDOVER det – SÅ har jeg fri!

Jeg glæder mig aller mest til, at jeg skal fejre årsdag med min kæreste i Aarhus og at vi skal til Berlin i weekenden. Det bliver så hyggeligt og fedt at komme tilbage til den by hvor vi har været et par gange efterhånden.

I dag bliver den værste dag at komme igennem. Det regner og vejret er bare møgkedeligt. Jeg skal afholde jobsamtaler og den sidste ligger kl. 18.00, så det bliver en lang dag. Men på den anden side, så kan man jo ligeså godt arbejde når det alligevel regner.

Krydser fingre for sol i næste uge 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Genbrugsfund: Marmor lysestager