A touch of pink

Et glimt fra i går

img_6752

Et glimt fra i går, hvor solen endelig kiggede frem og varmede mine blege arme.

Jeg er hunde-, firma-, katte- og hus passer i denne uge. Mine forældre er på ferie og det betyder at jeg har fået “æren” af at passe deres hunde, kat, firma og hus. Hurra for det. Det gode er at jeg kan være sammen med de to tosser (hundene), hele dagen.

Men vil nok sige at nu glæder jeg mig godt nok også til at holde ferie selv snart. (Ok, det blev lige en sætning uden kommaer, for det kunne jeg slet ikke se mig ud af om der skulle være to eller kun et. Oh well)

Jeg skal holde ferie i uge 32, så der er heldigvis ikke så lang tid til 🙂

   

2 kommentarer

 • Det lyder skønt med udsigt til ferie ink. ro; der snupper jeg også lidt ferie med min kæreste – så de må gerne blænde op for solen, tak 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Ej hvor dejligt.
   Hehe ja det ville da være skønt hvis vi kunne få noget sommer i vores ferie 🙂
   /Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

A touch of pink