100517

Min weekend

img_6072 img_6076

Ej hvor var det skønt med en lang weekend! Selvom den alligevel gik ret hurtigt.

Fredag:

Jeg startede dagen med at tage hjem til min søster. Skulle ordne hendes hår, med Maria Nila’s Colour Refresh og klippe det. Resultatet blev så godt! Ærgerligt at jeg ikke fik taget et par billeder af det. Senere på dagen kørte vi sammen med min kæreste ud og fik noget god mad. Vejret var mega lækkert, så vi fik også en is 🙂 #hvorforikkhvorforikk

Lørdag:

Vi holdt fætter-kusine fest. Oh man… det var sjovt. Vi mødtes til en bajer inde i byen og tog hjem til min anden søster og hendes kæreste som lagde hus til festen. Der blev spillet kongespil, drukket lidt flere bajer, et par glas vin og så grillede vi en ordenlig moppe-dreng af en kalvefilet på 3,5kg. Savl. Til forret havde min søster lavet den bedste thai-suppe ever! Må lige få opskriften og dele med jer. Mums mums. Vi dansede, grinede og skrålede med på disneysange. Stakkels naboer.

Søndag.

Tømmermænd. Av av av… Jeg drikker ikke særlig tit #jegerlidtkedelig så jeg bliver ok hurtig fuld, og har også ondt i håret næste dag. Vi stod op lige før middag og kørte direkte på Mc’en. Hjem igen på sofaen og halvsove resten af dagen. Selvom at jeg havde det en lille bitte smule skidt, så var det faktisk mega hyggeligt med en fede dag på sofaen 😉

Håber i havde en god weekend?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

100517