Min weekend

Saftig kyllingbryst med lækker salat

img_6032 img_6033 img_6037

Sorry, for lidt kedelig og uredigeret billeder. Var for sulten til at bruge tid på at tage perfekte billeder og så nytter det heller ikke alverden at begynde at overredigere på dem. Nå men, i går lavede jeg endnu en ret som vi også forholdsvis ofte spiser, når vi skal være nogenlunde sunde. Det er ovenbagt kyllingbryst med salat.

Salaten bliver næsten altid forskellig, fordi jeg bruger ingredienser som vi har liggende i forvejen eller køber ind efter hvad jeg er i humør til. Det er jo det lækre ved en salat, at den altid kan mikses på forskellige måder.

Jeg brugte til salaten:

  • En blandet pose økologisk salat fra Netto
  • Champignon
  • Avokado
  • Soltørrede tomater
  • Agurk
  • Revet parmesan ost
  • Græskar kerner

I øjeblikket er jeg ret glad for at bruge rå champignon. Syntes de giver en god smag og en god fylde til en salat. Jeg typen som hurtigt syntes at en salat bliver “tør” og så drukner det i dressing. Men ikke når jeg bruger f.eks soltørrede tomater, parmesan og/eller avokado – så har jeg ikke brug for dressing, da der kommer mere smag i selve salaten.

Tip til at få lækker, mør og saftig kylling

Til salaten spiste vi kyllingbryst og her vil jeg gerne komme med et lille tip. Nogle af jer kender og bruger det sikkert allerede selv – og det er eddike! Yes… Det jeg gør er at, jeg kommer filetterne i et ovnfast fad og hælder ca. 2 dl eddike over. I dette tilfælde har jeg også krydret kyllingen med en blandet krydderi miks. Men i hvert fald så skal kyllingen bages i oven i fadet med eddike (følg anvisning på pakken hvor lang tid kyllingen skal have). Prøv det! Det har endnu ikke fejlet for mig. Kyllingen bliver så saftig og lækker, med masser af smag. Det kan selvfølgelig få en lille bi-smag af eddike – men det syntes jeg ikke gør noget.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Min weekend