Maria Nila Colour Refresh

Min weekend

img_6025 img_6014img_6015img_6021

Hold nu op, hvor var det dejligt vejr i weekenden!

Lørdag tog jeg min søster med ind til byen og fik en brunch. Vi hygger os altid mega meget sammen, selvom der er 10 års forskel i mellem os. Bagefter blev der brændt lidt penge af i butikkerne og så var det hjem og klare lidt rengøring. Om aftenen tog jeg ned og trænede i det lokale motioncenter.

Søndag startede jeg dagen med en lang gåtur i det fine vejr. Så fik jeg ryddet op på terrassen og købt et par nye blomster dertil. Senere gik min kæreste og jeg en tur på havnen og fik årets første soft-ice. Yummy… Om aftenen grillede vi og drak lidt vino. Så alt i alt en super skøn weekend, med lækkert vejr og med dejligt selskab.

 

Håber i også fik nydt det gode vejr i weekenden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Maria Nila Colour Refresh