Den sunde "tun mousse"

Maria Nila Colour Refresh

I går modtog jeg, efter super hurtig levering, mine nye Maria Nila Colour Refresh. Jeg havde bestilt det dagen forinden på beautycos.dk. Man har jo næsten ikke kunne undgå at høre om Maria Nila her i blogverden, så jeg var ret spændt på at prøve disse produkter.

marianila

Altså, som man kan se, så er det jo ikke fordi at der sket den helt store forskel, og dog… Det er ikke helt nemt at se på mine amatør billeder, hvor lyset ikke helt er rigtigt. Men det er faktisk blevet et par toner mørkere.

Herunder er der et par før billeder, hvor jeg syntes at man godt kan se at mit hår er lysere. Jeg fik for ca. 2,5 år siden farvet ved en frisør en dårlig form for belayage i spidserne – hvilket faktisk bare var lyse striber hist og her i den nederste del af mit hår. Ellers er det min naturlige hårfarve, som går ca. ned til brystet. Man kan nogenlunde se det på billedet under.

img_1192img_1188

Herunder kommer så nogle efter billeder, hvor det er lidt mere tydeligt at mit hår er blevet mere mørkt. Vil stadig mene det er blond, bare mere akseblond eller lys leverpostej-farve. I don’t know, den er lidt svær at beskrive farven 🙂

img_1196 img_1200img_1209

Jeg er blevet mega glad for resultatet. Vil gå så langt og sige at det blevet mere naturligt og sundt at se på. Vidste faktisk ikke rigtigt hvad jeg skulle forvente og om mit hår ville tage i mod produktet så det ville blive farvet. Men det gjorde det! 🙂

Arh men altså, det er jo virkelig en smart måde til at friske sit hår op og lave lidt forandring uden det er mega dyrt og permanent.

img_5993 img_5994

Jeg brugte farven Cacao i bunden af mit hår og farven Vanilla i den nederste del. Det gjorde jeg fordi jeg vil matche det, i forhold til den måde mit hårfarve var i forvejen, altså lidt lysere i spidserne og mørkere i toppen.

Ikke nok med at mit hår fik en super fin farve,  så føltes det også super lækkert. Det er helt klart noget jeg vil gøre igen og måske vil jeg prøve at lave en video om hvordan jeg gjorde. Skal jeg gøre det?

Du kan finde alle farverne her.  Vil lige tippe om at 300 ml. lige nu bliver solgt til 169kr og 99kr, som er lidt billigere end andre steder jeg har set. OG så har de altså virkelig hurtig levering på Beautycos.

Det var alt for nu! Håber i alle får en dejlig weekend når i kommer dertil 😀 Det skal lige siges at dette ikke er et sponsoreret indlæg, jeg har selv valgt at købe og teste disse produkter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den sunde "tun mousse"