Stue/spisestue make-over #2

Slut med uni

img_5967

Jakke + jeans: Topshop // (krøllet) Skjorte: By Malene Birger // Hat: H&M // Sko: Vans // Taske: Karen Millen

img_5966img_5968 img_5969

img_59191

I går blev min kæreste færdig som Cand. Jur og kan allerede nu kalde sig advokatfuldmægtig. Jeg er så mega stolt af ham! Men det er helt mærkeligt, efter så mange år på uni, at det (endelig) er slut nu.

Det skulle vi selvfølgelig fejre og jeg havde heldigvis en fridag. Så efter at han var færdig med eksamen og vi havde fået en bid mad, ja så kørte vi mod Hamborg. Vejret var perfekt til at køre i og vi nyder altid en god lang køretur. I Hamborg – Tyskland, går de lidt mere op i 1. Maj og her er det en Helligdag hvor butikkerne er lukket. Hvilket kun var lækkert, for der var dejlig roligt på gaderne og folk var bare ude og hygge sig. Der var så til gengæld politi overalt, til at holde styr på eventuelle demonstranter og for nok at være godt synlige på sådan en dag. Men det var ikke noget man sådan videre lagde mærke til, eller blev påvirket af. De fleste betjente stod roligt og bare holde øje, drak en kop kaffe og snakkede med folk som nok var nysgerrige 🙂

Vi spiste en hurtig aftensmad på Vapiano, som vi næsten altid spiser på når vi er i Hamborg eller Berlin – det er nemt, lækkert og til en god pris. Vi spiste og drak for små 100kr. hver. Hvorefter at vi kørte mod DK igen. Og ja, vi gjorde da også lige stop ved en grænsehandel og købte en smule snolder med hjem 😀

Nu føles i dag tirsdag, som en mandag. Men det gode er at nu kommer fredag hurtigere 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Stue/spisestue make-over #2