270417

Stue/spisestue make-over #2

Så er jeg endelig klar til at vise hvordan det hele er kommet til at se ud. Det tog mig lidt tid at få det hele på plads og at få taget billeder. Du kan se hvordan vores stue og spisestue så ud før, i dette indlæg.

img_5715

Sofa, sofabord, plante, lampe og pude: IKEA // Kurv med marmor plade og fyrfads stager: Bahne // Spejl: Fakta // Gulvtæppe: Ellos

img_5704 img_5705

Spisebord og stole: Ilva:

img_5711

Plakater: Desenio Berlin / Hamburg

img_5710  img_5712

Der er stadig mange ting som jeg gerne vil have lavet og ændret. Det der jo virklig ville pynte var et andet gulv. Det er så svært at arbejde med det brune gulvtæppe. Det er helt nyt, god kvalitet og blev lagt da vi flyttede ind. Men ville ønske vi havde trægulv. Vi bor til leje, så der er ikke så meget at gøre, må bare drømme om det rigtig gulv til når vi engang køber vores eget, hvor man selv kan bestemme 🙂

Det samme gælder væggene – ville så gerne fjerne det åndsvage tapet. Altså hvorfor skal det være det der krummelure noget? I hate it. Det skal bare være helt glatte vægge tak. Well endnu en ting at se frem til når man får sit eget.

Jeg kunne godt tænke mig at prøve det der spartel til væggene med farve i, som giver det et mere råt og mat look. Men det er bare spild af penge at gøre det, et sted hvor man bor til leje.

Overall er er tilfreds med resultatet, det irriterer mig bare at møblerne ikke kommer til sin ret i rummet.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

270417