Hår inspiration #2

All black

all-black-outfit

Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg er stor fan af farven sort. Jeg har før nævnt her på bloggen at jeg primært går i sort tøj, for det er bare det nemmeste at style oppe i mit hoved.

Men der er bare noget over et helt sort outfit – det er altså stilet, klassisk og lækkert. Jeg har lavet en lille collage med en samling af billeder fra Pinterest. I dag er jeg også selv i sort fra top til tå og de dage hvor jeg har et helt sort outfit på, så bekymrer jeg mig mindre om hvordan jeg ser ud – fordi jeg mener at jeg faktisk ser okay godt ud. Haha… giver det mening. Sikkert ikke 😉 Well, gotta go, har et møde om 10 min.

Go’ dag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hår inspiration #2