250417

Hår inspiration #2

haircollage2

Lidt hår inspiration på en kedelig grå tirsdag.

Jeg har om nogen brug for noget inspiration til mig selv, for jeg er virkelig blevet mega doven når det kommer til mit hår. Det er jo ret langt og så er jeg ikke så god til at have det løst – fordi det er mega træls. Men ville rigtig gerne blive bedre til at udnytte mit lange hår og gøre noget godt med det.

Hvad er bedst at bruge for at få lidt liv i meget skandinavisk hår? Saltvandsspray? Hjææælp… 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

250417