New in

What was in the bag?

img_5845img_5847

En lille kortholder fra Louis Vuitton.

Det var ikke meningen jeg skulle have en selv, da det faktisk var min kæreste jeg var på jagt efter en til. Jeg ville købe en gave med hjem til ham da han lige har scoret det fedeste job og syntes at det var passende med en lille fin pakke fra Louis. Jeg købte kortholdere til os begge to, hans i helt sort læder med et lille logo nede i hjørnet og min er den på billederne. Du kan se hans her og finde min her

Det var faktisk mega rart at slippe for den store pengepung jeg altid slæber rundt på. Det ender altid med at jeg får den proppet den med kvitteringer og en masse unødvendige fordelskort, som jeg med tiden har fået samlet mig fra alverdens butikker

Så nu har jeg fået det skåret helt ned til mit kørekort, sygesikringbevis og mit Mastercard. Mega lækkert.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

New in