Louis Vuitton

New in

img_5842img_5844

Mine søstre og jeg jagtede rundt i samtlige butikker i Edinburgh efter et par Vans. Jeg havde sat mig for at købe et par og det skulle være de klassiske sorte. Men de var bare udsolgte alle steder i min størrelse, selv nede i Vans egen butik – hvor de sjovt nok var 2-3£ dyre end i de andre butikker hvor de stod til ca. 52£.

Så det var virkelig skuffende. Det var først da vi stod i lufthavnen på vej hjem at vi ser en JD butik og endelig havde vi heldet med os! Ikke nok med at de havde dem i både min og min søsters størrelse så var de også 10£ billigere! Lucky.

Det er mine først par Vans og jeg elsker dem. Jeg har altid gået i Converse og har slidt utallige par op. Skal altid have et par korte i hvid og et par korte i sort stående, for man går næsten galt med et par Converse 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Louis Vuitton