Træning...

Hat og briller… og Edinburgh

img_57302img_5733

Billeder fra i går aftes hvor min kæreste og jeg kørte til Odense for at spise lidt lækkert mad og få lidt vin. Det er lang tid siden vi har gjort det, så det var tiltrængt 🙂

Vejret var bare så fint, så jeg tog min hat og solbriller på. Jeg elsker hatte og syntes det ser så godt ud, jeg har bare svært ved at finde nogen som passer til mit lille hoved. Jeg er så bange for de blæser af når jeg går ned af gaden – så de skal altså passe rigtigt! Haha 🙂 Den jeg har på er fra H&M (findes her og er på tilbud lige nu)

Jeg tænker at nok tager en med, til når vi skal til Edinburgh i morgen. Apropos Edinburgh så er jeg ikke helt startet med at pakke endnu. Men altså regner også med at tage en næsten tom kuffert med, som skal fyldes op derover! Vi tager afsted i morgen tidlig og jeg glæder mig så meget.

Jeg har ikke pc med, så der bliver ikke blogget derfra. Men tager nok et hav af billeder, som jeg smider op når jeg er hjemme igen.

Hvis der er nogen af jer som har været i Edinburgh, så tager jeg glædeligt mod tips dertil. Det er nemlig første gang jeg besøger byen 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Træning...