Er det snart fredag?

Træning…

img_5728

Jeg har nået at være afsted tre gange i den her uge og satser på at nå det både i dag og i morgen også. Jeg har været rigtig dårlig til at komme rigtig i gang hen over vinteren, så jeg håber det er her starten til komme ind i ordenlig rutine igen.

Jeg har altid været dårlig til at træne cardio, men efter jeg har taget en smule på og er blevet ældre, så kan jeg altså mærke at det går ud over min hverdag. Jeg er træt, har lyst til søde sager og har bare virkelig dårlig kondi. Så jeg tvinger mig selv til at træne cardio, hver gang jeg er afsted. Jeg har fundet ud af det er nemmest for mig at blive på løbebåndet, hvis jeg ser nogle vlogs i mens. Det er i sær Zoella jeg ser og det passer mange gange med at hendes videoer er 15-25 min lange hvor jeg gå i højt tempo med eller uden stigning. Derefter sætter jeg musik på og tager en sprint eller to.

I øjeblikket træner jeg ca. 25-40 min cardio og så 25-40 min styrketræning. Jeg har delt det op så jeg træner ben og mave sammen, skulder og triceps sammen og til sidst ryg og biceps sammen. Det er ikke fordi at det er den rigtige måde at gøre det på, det er bare det der fungere bedst for mig.

Nu må vi se om det holder den her gang – sidste sommer var jeg ved at komme ind i en god rutine og det håber jeg at jeg komme igen nu 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Er det snart fredag?