03042017

Er det snart fredag?

img_5725

Det var først i den her uge at det gik op for mig at vi rejser til Edinburgh på søndag. Rejsen har været planlagt og booket i godt stykke tid, så vi har jo hele tiden bare gået og tænkt der er lang tid endnu.

Så i den her uge har vi endelig kunne gå og glæde os! Men det har også betydet at tiden er gået mega langsom. I sær på arbejde, hvor jeg hele tiden har været fristet til at søge på guides og info om Edinburgh. Det er med mine to søstre og mor som skal afsted og vi skal være der i tre nætter. Sidste år var vi i London og ville gentage succesen i år bare med en ny destination. Det blev så Edinburgh, hvor ingen af os har været før – så det bliver mega spændende at prøve noget nyt.

Nu skal det bare snart blive weekend, så jeg kan forberede mig på turen og begynde at pakke lidt.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

03042017