02042017

03042017

img_5723img_5724

Et par snaps fra i går.

Jeg købte for nyligt en ny BCAA fra Gymnordic. Jeg har prøvet det samme mærke før, bare med smagen ananas – som jeg klart kan anbefale. Jeg har også prøvet andre mærkers BCAA men fik kvalme af det og syntes at smagen var meget syntetisk. Så Xtend er helt klart min go-to når det kommer til BCAA. Denne gang tog jeg chancen og bestilte med smagen pink lemonade og den er faktisk også god.

Førhen drak jeg weightgainer eller en protein shake efter træning. Men eftersom jeg har taget 10kg på et år, så er det lige lagt på hylden. Jeg spiser vist rigeligt til at mit protein og kalorie behov bliver dækket. Jeg vil gerne lige i form nu med lidt mere cardio og knap så meget tung styrketræning og så kan jeg skrue op igen for styrketræningen, når min kondi er blevet bedre.

Vi bestiller altid vores produkter fra Gymnordic og jeg elsker at man må vælge en gave med når køber for et vis beløb. Jeg fik den pink shaker med som er på billedet sidst. De er hurtige til at levere og har et godt udvalg. Så kan klart anbefale deres hjemmeside.

 

Dette er ikke et sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

02042017