01042017

5 trends jeg ikke er med på #1

grunge, pregnant, and twitter image

Jeg ved godt jeg graver min egen grav nu, men prøv nu ikke at had mig alt for meget. Det ville jo trods alt være kedeligt hvis alle var ens. Men her er 5 modetrends eller tendenser som jeg ikke magter.

Nr. 1 – De grå Hummel leggins som piger træner i. No no no no… For det første: okay nu har vi set dem! For det andet: De er altså super grimme! Haha I am sorry men det syntes jeg. For det tredje: Man kan se alt! Og fred være med det hvis det er det man ønsker. Nu er jeg jo også bare typen, som ikke vil have nogen former for opmærksomhed når jeg træner. Jeg er sikker på de mega lækre og comfy at have på, men i mine øjne er det altså ikke trænings bukser. Yes og hermed har jeg lige skudt skarpt efter 90% af alle piger som træner. For det er jo nærmest alle som har dem 🙂 Sorry <3

Nr. 2 – Chiagrød! Klammo… Mine chiafrø skal sniges ind og gemmes væk i maden. Ligesom da man var lille og ikke kunne tåle at finde løg i sine frikadeller eller kødsovs. Ej men hallo, det smager jo ikke godt? Og det har den værste konsistens. I øjeblikket blander jeg det sammen med min havregrød som jeg spiser til morgenmad. Med lidt kanel og sukker på så opdager jeg ikke de små sataner.

Nr. 3 – Chunky strik. I love it! Elsker elsker elsker striktrøjer og i sær store striktrøjer. Men fuuuuuuck hvor er det dog besværligt at have en jakke ovenpå. Den måde det krøller op under armhulen og alt strikken bliver mast ud foran og det dur bare ikke! Hader at kæmpe med en stor strik under en jakke. Hvordan fanden gør de på alle de der flotte og smarte mode billeder, hvor strikken sidder perfekt og der er lækker halvlang uldjakke undenpå. I don’t get it.

Nr. 4 – Off shoulder toppe. Forstå mig ret, jeg syntes det ser mega godt. En kvinde med flotte skuldre og kraveben er bare mega lækkert. Men seriøst, når jeg har sådan en på så “popper” den konstant op. Altså man kan jo ikke bruge sine arme, uden så wupti så smutter den op og så er det bare en top med bred og mærkelig udskæring. Måske har jeg bare været uheldig med dem har jeg prøvet?

Nr. 5 – Hunde filteret, blomsterkrans fileret og den med de gule blomster og sommerfugle i håret filter, de er de værste Snapchat filtre ever… for mit fjæs! Det dur bare ikke. Jeg skal helst have dem som gør en nuttede og presser ens hoved sammen til en lille kugle. Så jeg elsker den med kaninøre og den med den store mund. Okay den sidste er ikke særlig nuttet, men den er sjov. Altså jeg skal bare have de filtre der ligner mig mindst mulig.

 

Okay puha, det var godt at komme ud med! Haha ej jeg håber at der bare et par stykker af jeg der måske kan nikke genkende bare til ét at punkterne. Anyways så håber jeg i får en dejlig dag. Byeee 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

01042017