5 hurtige om mig #1

Marts beauty favoritter

martsfavorit

1 – M.A.C blush i farven peaches. Det er faktisk den eneste blush jeg bruger og det er mest fordi den er meget naturlig og passer rigtig fint til min meget lyse hud. Den skal kun lige give lidt farve på kinderne og ikke være for tydelig og det gør den her. Jeg har overvejet at prøve andre, men tør ikke – er bange for det bliver for pink, rødt eller lign. Hvis i kender en god naturlig blush, uden mega meget glimmer (vigtigt!) så skriv det endelig i en kommentar 🙂

2 – Hår elastikker fra Invisibobble Jeg har jo ret langt hår, så de er altså guld værd de her spiral gummi elastikker. Jeg har en del efterhånden i forskellige kvalitet, men de her lyseblå som jeg sidst købte er de bedste! Syntes de var mega søde i den lyseblå farve og det går fint til lysthår. Jeg skal helt klart have et par pakker mere næste gang jeg handler på LookFantastic. Lige nu kan jeg se de står til 34,- for en pakke med tre i.

3 – Ja jeg bruger en del M.A.C produkter, men det er altså fordi jeg er ikke er særlig god til make-up. Jeg har arbejdet en del år i Magasin og så var det nemt at gå ned og få gode tips og råd ved M.A.C pigerne. Og det er altså bare gode produkter de laver. Den pudder jeg bruger er fra deres Mineralize serie. Det har jeg valgt fordi den ikke ligger tungt og ser naturlig ud når man har den på. Jeg har faktisk næsten hele tiden 3 farver hjemme og det er farverne Light, Light Plus og Medium. Hamstrer altid lidt når der er tilbud i Magasin 🙂

4 – Bodylotion fra Lancome. Den købte jeg fordi jeg kunne bruge mine Matas striber og få 25% på et kropspleje produkt. Jeg har før haft en lignende fra Lancome men den er udgået, så nu prøvede jeg den her. Den har jeg faktisk været rigtig glad for. Den har en forholdvis nem pumpe og den syntes jeg er et must på store bodylotions. Så har den også en god almindelig creme duft. Jeg kan ikke så godt lide når de dufter for meget, og det er her er helt tilpas. Den giver fin fugt til huden, uden at være hverken for tyk eller tynd at smøre på.

5 – Elizabeth Arden Ceramide Capsules JEG ELSKER DEM! Haha ej helt ærligt – de er monster dyre, men de er virkelige lækre. Jeg bruger dem efter jeg har vasket ansigt om aftenen. Der er rigeligt i sådan en kapsel til at det kan nå hals og ned til kravebenene også. Den er lidt fedtet i det og derfor bruger jeg den ikke om morgnen, for så kan jeg ikke styre min make-up uden på den. Den kan ikke bruges alene, man skal bruge en creme på bagefter og det bringer videre til næste produkt

6 – Som er en nat maske fra Estée Lauder. OMG! Den er himmelsk. Duften, konsistensen, alt er bare i top. Jeg har døjet med meget tør hud på det sidste, så efter at have læst mig lidt frem klikkede jeg denne krukke hjem fra LookFantastic og krydsede fingre for at det skulle være min rednings-helt. Den er ikke helt blevet det endnu, men den er godt på vej til at gøre sit arbejde. Jeg bruger den ovenpå serummen fra Elizabeth Arden kapslerne. Det er et match made in heaven. For min hud i hvertfald. Så det var et godt køb og alle pengene værd.

7 – til sidst er det en mascara fra Helena Rubenstein. Jeg har brugt den her i et par år og det har været min ynglings i lang tid. Men når man bruger det samme i laaaang tid, så får man naturligvis også lyst til at prøve noget nyt. Jeg er ret kræsen når det kommer til mascaraer og jeg nogle kriterier som er: det skal være en børste og ikke de der gummibørster, det kan jeg ikke lide. Den skal dufte rigtigt, altså ikke have den der sure lugt de nogle gange kan have og til sidst så skal børsten helst være “kurvet” (se billedet), så den er lidt tykkere i enderne end i midten. Det er det jeg har bedst erfaring med i og som passer bedst til mine vipper. Så jeg prøvede så en anden en fra Helena Rubinstein, daredevil, den hedder Lash Queen Wonder Blacks og den har jeg faktisk været godt tilfreds med. Den giver ikke lige så meget som den gamle mascara gjorde, men det er god til at både skille vipperne og give dem volume.

 

Det var så en længere omgang at mine favoritter for marts. Nu står den på arbejde og så skal jeg holde weekend med en sommerhustur sammen med mine søstre og mor. Glæder mig 🙂

2 kommentarer

 • The Normcore Rebel

  De ser altså sjove ud de der kapsler.. Er de pengene værd? 🙂

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Ja det syntes jeg de er! Men jeg køber dem altid når der kampagne tilbud i Magasin eller Matas. For de er jo ret dyre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

5 hurtige om mig #1