Spring Moodboard

5 hurtige om mig #1

img_5636

Sikke et flot selfie hva!? Haha… åhh Snapchat, hvad skulle vi ikke uden dig og dine lækre filtre.

Jeg elsker chokolade og spiser det næsten hver dag. Min favorit er Kinder Riegel! MUMS siger jeg bare

Fra 0-7 klasse gik jeg på en friskole ude på bøhlandet, hvor vi var ca. 80-100 elever i alt på skolen. Vi var så få elever at klasserne var slået sammen. Så min klasse var lagt sammen med klassen over os, så det hed f.eks. 4-5 klasse

Min far købte en hest til mig da jeg var halvandet år. Jeg har desværre aldrig været en heste-pige –  er nærmere lidt bange for dem. Men han lever stadig og er nu 27 år og bor stadig ved min far! Han er den flotteste store mørkebrune hest og hedder Dundy

Jeg har boet 6 år i Odense og er nu flyttet hjem til min hjemby og bor knap 500m fra min mor

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Spring Moodboard