Uhyggelig træning...

Spring Moodboard

spring-mood

Hvor er det dog lækkert at vejret endelig er vendt. Det bedste ved at når solen skinner og himlen er blå – det er at køre en lang tur med min kæreste. På med solbrillerne og en kold drik i kopholderen. God musik og ham bag rettet. Det er det bedste jeg ved! Vi kan køre i timevis og jeg bliver aldrig træt af det.

Jeg har lavet et lille moodboard med lidt spring-feeling over det. Jeg er ikke typen at bare fordi det bliver forår og sommer så hopper jeg i farver. Kan stadig godt lide at holde det simpelt og det bedste er en lidt løs tee i et par gode jeans.

I dag har jeg desværre bare en lang dag på arbejde, så det er nok ikke meget jeg når at nyde af det gode vejr i dag. Måske de sidste solstråler i aften inden solen går ned. Jeg krydser fingre.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Uhyggelig træning...