Hvad skal min blog...

Uhyggelig træning…

img_5651

Lørdag var jeg alene hjemme og havde fedet den det meste af dagen på sofaen, så da klokken var 19.30 tænkte jeg at jeg heller måtte lette min bagdel og tage i trænings centret. Jeg bor heldigvis ret tæt på centeret så det tager ikke mere end små 10 min at gå derhen.

Det er et meget lille center i min hjemby og da jeg kommer derned kl 20.00 er der helt mørkt derinde. Der er det der censor-lys de har, så det slukker jo af sig selv hvis der ikke har været bevægelse i noget tid. Så det var altså helt tomt! Første tanke: fedt! Jeg har det hele for mig selv. Jeg kan lave alle de øvelser som ser dumme og akavede ud. Jeg kan flexe i spejlet og tage billeder uden at folk kigger mærkeligt. Anden tanke var:  Føøøj det er uhyggeligt! Altså jeg har jo set Stranger Things og den der ting der er med i… ja jeg tror nok lige det ville være sådan et sted at den ville dukke op, hvis altså nu den skulle dukke op i virkeligheden.

Så jeg trænede mega hurtigt og ikke i særlig lang tid – for det var altså for scary. Men nåede da at flexe og tag billede i spejl haha…

MEN DET STOPPER IKKE HER… Selvfølgelig var lørdag aften jo der at der var “sluk lyset i en time-halløj” og det er jo meget godt for så spare man på strømmen osv. Men HALLO! Er i klar over hvor f*cking mørkt og scary det er at gå hjem når alt gadelys er slukket og trænings centeret ligger op af en skov. Det var SÅ mørkt! Jeg har aldrig gået så hurtigt – ville løbe, men kunne jo ligesom ikke se noget andet end hvad lommelygte-lyset fra min telefon kunne lyse op.

Jeg går altså ikke ned og træner sent om aftenen igen så længe at det er mørkt udenfor. Too scary! Haha #pivskid 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvad skal min blog...