LookFantastic Marts Beauty Boks

Hvad skal min blog…

img_5644 img_5645

img_5647 img_5648

Et par billeder fra i lørdags hvor vejret var så fint. Det var efter min mening den første rigtige forårsdag i år – solen varmede og folk var glade og ude og gå ture. Sidste uge var en sindsyg hektisk uge med alt for mange rutsjebaneture. Så det var helt klart tiltrængt og godt for humøret med en rigtig forårsdag i weekenden.

Jeg håber også i fik nydt lidt at det gode vejr.

Hvad er det jeg vil med min blog?

Nu er det ikke fordi jeg har særlige mange læsere og det er ikke planen med den her blog at den skal blive stor. Det bliver aldrig en stor blog og det bliver aldrig en personlig blog. Det bliver aldrig en blog hvor der kommer nye posts hver dag. Jeg har min blog fordi det er min hobby. Det er her jeg lige kan dele mine tanker og hvad der inspirerer mig i min hverdag. Jeg er mega dårlig til at tage billeder og det bliver altså 9/10 gange taget fra min mobil selvom jeg har et spejlrefleks. Men efter 5 år så mestrer jeg det stadig ikke. Har ikke tålmodighed til det. Jeg har blogget før og det startede for næsten 7 år tilbage. Efter en del år slettede jeg den og lagde blogging på hylden et godt stykke tid. Men måtte jo indse at jeg savnede det, så jeg startede op igen. Og det var faktisk rart at starte på en frisk med et helt “blank lærred”.

Jeg syntes det er mega hyggeligt når folk læser med og kommenterer. Jeg elsker selv at læse andre blogge og det bruger jeg meget mere tid på end selv at blogge. Så med det sagt, så håber jeg at i alle får en dejlig dag og hvis du har en blog så kommenter endelig så vil jeg hellere end gerne læse den 🙂

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

LookFantastic Marts Beauty Boks