5 hurtige om mit hår

LookFantastic Marts Beauty Boks

Så er det blevet tid til at lave en gennemgang af LookFantastic Beauty Boks for marts måned. I denne måned er det en ELLE Magazine edition. Spændende spændende…

img_5543

Med i boksen er der som altid et lille lækkert magasin og en mini version denne måneds ELLE.

img_5549 img_5562

På forsiden af ELLE er smukke Emma Watson. Jeg syntes hun er så yndig <3 Jeg elsker at lave mig en kop te, kaffe eller drink (kommer an på humøret), ligge på sofaen og slavisk gå hele sådan et magasin i gennem. Først bladre jeg alle siderne igennem og bare kigger billederne. Så starter jeg forfra og læser de artikler som jeg syntes er spændende – det kan sagtens tage mig en time til halvanden at læse hele bladet igennem.

Her de produkter som er med i boksen:

img_5553

Skin Chemits 24h Aqua Repair Facial Serum – Jeg har ikke rigtigt fået testet den så meget endnu. Har lige et par andre serum (-mer? -s?) som jeg skal prøve først. Men glæder mig til det, da jeg har læst positive ting om mærket.

img_5554Caudalie Vine Active 3in1 Moisturiser –  Jeg har ikke hørt om dette mærke før, så det er altid spændende at prøve noget nyt. Det første er duften som jeg ikke er super vild med og den er altså lidt kraftig. Konsistensen er fin nok, hverken for tynd eller tyk og trænger nemt nok ind i huden. Tror umiddelbart ikke at jeg kommer til at få den brugt, så den får en af mine søstre nok.

img_5556Starskin Eye Catcher Smoothing Coconut Bio-Cellulose Second Skin Eye Mask – Okay laaaaangt navn! Haha… Jeg har faktisk overvejet et par gange, at købe sådan en pakke bare fra Sephora men har aldrig fået det gjort. Jeg har testet den og altså den er ret lækker at have på. Der er virkelig meget produkt, altså serum med i pakken. Det var lidt svært for mine fumle fingre at styre de små “klapper” som skulle under øjnene og det tog lige lidt tid for at få det sat rigtigt. Ved ikke rigtigt om det gav noget resultat, men det vare meget sjovt at prøve.img_5557Redken Heatcure Treatment – nu bruger jeg meget meget meget sjældent hårkur, så jeg glædede mig at prøve denne. Det er jo lidt anderledes, da hårkuren opvarmes med at trækker en strimmel af og så varmer den det op. Det er altså sjovt og anderledes. Syntes faktisk at mit hår blev mega lækkert efter hårkuren, så kunne måske godt finde på at købe nogle flere pakker.

img_5555 Pür Minerals Disappearing Act Concealer – for at være 100% ærlig så jeg ikke fået teste den. Jeg bruger næsten aldrig concealer fordi jeg syntes det bare lægger sig tykt oven på huden og laver streger eller fremhæver rynkerne rundt under mine øjne. Så det bliver nok også en give-away til en af mine søstre.

img_5558St. Tropez Instant Gloss – Jeg har før prøvet St. Tropez’ selv bruner og syntes den var god, så tænkte at det måtte den her lille fætter også være. Men men men… Jeg forstår den ikke. Prøvede den og det er mega fedtet! Altså den giver noget farve/glød, men bygger den en tan op eller er det bare den farve man får når man putter den på? I don’t know. Jeg vasket det af igen fordi det var for fedtet, hvilket var ærgerligt for den gav en pæn tan/farve/glød.

Det var hvad der i boksen for marts! Syntes overordnet var den spændende og det er sjovt at få nogle nye produkter og prøve nogle nye mærker. Det var ikke alle tingene som faldt i min smag, men sådan er det jo.

 

Hvis du også gerne vil modtage LookFantasic’s Beauty Box så kan du tilmelde dig inde på deres hjemmeside eller bare læse mere om det her.

Dette indlæg er ikke sponsoreret. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

5 hurtige om mit hår