Lækre negle og tan

Jeans

jeans

Jeg er virkelig en jeans-pige!

9/10 af mine outfits er med jeans. Det er bare nemt, behageligt og praktisk. Nogle tænker måske kedeligt hvor jeg tænker fantastisk.

Når det er efterår/vinter så har jeg en tendens til kun at gå i sorte jeans. Syntes det er nemmere at bruge denim farvede jeans når det er forår/sommer. Jeg går dog stadig primært i sorte jeans, selvom det snart er april. Men come-on, så meget forårs stemning er der heller ikke over vejret endnu…

Det værste ved at elske jeans så højt som jeg gør, er at det er viiiiildt svært at finde de perfekte par. I sær når er gået en til to størrelser op, over de sidste par år. Har to favorit mærker når det kommer til jeans, et meget dyrt mærke og en overkommeligt mærke. Det er Hudson og Topshop.

Vil lige starte med Topshop. Jeg har arbejdet et par år i Topshop, så derfor stiftede jeg ret godt bekendskab med deres jeans. Jamie og Leigh jeans er stadig mine all time favorit og det kan ikke tælles hvor mange par jeg har slidt op af dem over de sidste 5-7 år. Jeg skal helt sikkert have købt mig et par eller to med hjem, når jeg om et par uger skal til Edinburgh. Priserne ligger i mellem 399-499kr for deres jeans, alt efter hvor man køber dem.

Hudson laver de mest fantastiske bløde og lækre jeans! Jeg har haft to par fra Hudson, et par sorte og et par demin farvede. De var perfekte! De holde formen og havde stadig god elastik i og sad bare lige som de skulle. Desværre voksede min bagdel fra dem og det resulterede i at de begge flækkede bare på! Jeg købte dem kun fordi jeg fandt dem på udsalg til en latterlig lav pris. Tror det var 350kr pr par og de kostede normalt i mellem 1.600 og 2.000kr. Så det var virkelig et fund.

Vil virkelig gerne høre om der er nogen, som kan anbefale et andet mærke som laver lækre jeans?

 

Alle billeder er fra Pinterest

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Lækre negle og tan