LookFantastic februar Beauty Boks

27

img_5505

I går havde jeg fødselsdag og fyldte 27!

SYVOGTYVE! Det er faktisk den alder jeg har frygtet aller mest. Tror det er fordi at nu er jeg altså meget tæt på de 30 år. Det værste er at hele året fra da jeg fyldte 26 har jeg gået og snakket om at næste gang bliver jeg 27 og det var gammelt. Så i mens jeg var 26 kunne jeg ligeså godt have været 27 for jeg har ikke snakket om andet alligevel og slet ikke nydt at være 26.

Men 27 er ikke gammelt og det er 30 heller ikke. Det er bare et tal… siger jeg til mig selv. Jeg er ikke gift, dog heller ikke single, jeg har ikke børn og jeg har heller ikke fundet ud af “hvad jeg vil være når jeg bliver stor” endnu.  Jeg er ikke begyndt at spare op til en pension og jeg bor stadig til leje og betaler af på et SU-lån.

Det skal nok komme alt sammen… Jaaa det gør det jo nok. Men for mig er 27 lidt min panik alder. For i  min verden så i mellem jeg er 27 og 30 vil jeg gerne opnå nogle meget “voksne ting”

  1. Jeg vil gerne have børn. Jeg vil gerne have mit første barn inden jeg er 30.
  2. Jeg vil gerne købe hus. Jeg vil virkelig gerne snart have vores eget sted, hvor man helt selv kan bestemme og vælge hvordan det skal se ud og hvor der plads til at vi kan starte en familie.
  3. Jeg vil gerne finde ud af hvor jeg kan se mig selv arbejde og de næste 5-10 år frem i tiden. Det kan muligvis være hvor jeg er nu, men det kræver at jeg kan få lov til at vokse med firmaet og få noget mere ansvar.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LookFantastic februar Beauty Boks