20% i Magasin

LookFantastic februar Beauty Boks

Jeg har fået min aller første LookFantastic boks, som er deres februar boks. Faktisk så jeg har fået to, fordi for ikke mere end en time siden kom min søde postdame ind med Marts boksen. Jeg er så heldig at hun kommer og aflevere den her på mit arbejde selvom der står min hjemmeadresse på. Det er en af goderne ved at bo i en lille by, hvor man ved hvem alle er og hvor alle bor 😉

Men i dag vil jeg kun skrive om sidste måneds boks.

img_5526img_5524

Jeg var ret spændt på at åbne boksen og se hvilke slags mærker og produkter de kom i. Jeg har modtaget Goodiebox siden sommeren sidste år og har været rigtig glad for deres valg af produkter. Selvfølgelig vil der altid kunne være ting ind i mellem, som ikke kan bruges eller som ikke falder i ens smag. Men så bliver det jo bare givet videre til veninder eller mine søstre som måske kan bruge det.

Nå men mit førstehånds indtryk af boksen var overordnet god! Jeg er syntes det er fedt at man får en lille udgave med af månedens ELLE. Og så syntes jeg at det er så fint den måde det er pakket ind i silkepapir på. Med i boksen er der et lille magasin/katalog med en beskrivelse af de produkter som er med i boksen og nogle gode tips og små artikler. Den er også meget gennemført lavet. Man skal være opmærksom på at det hele står på engelsk, da boksen kommer fra England af.

img_5531 produkter

“Hej mega dårlig billede kvalitet!”. Håber at man kan se sig ud af det alligevel. I boksen var der:

  1. This Works Stress Check Breathe In – Min første reaktion var “Øhhh a hva for nåe?”. Okay ind og læs hvad den lille sjove roll on med meget fresh duft var for en lille sag. Hvad jeg forstår er, at man ruller det på et sted for ens puls er, f.eks håndled, og så skal man dufte til det. Det skulle så gå ind og give en beroligene effekt hvis man f.eks. er stresset. Altså jeg har ikke lige haft en stressende situation hvor jeg kunne teste om det virkede. Men har stadig lige afprøvet den på håndledet og taget en snuser på arbejde. Altså, ved ikke… Tror lidt den giver en beroligene effekt. På den anden side er jeg ikke sikker – måske bilder jeg mig det selv ind. Den må afprøves i en lidt mere stresset situation når jeg får muligheden. MEN hvis det virker, så er det da et mega smart produkt. Sådan en lidt tæl til 10 roll on 😀
  2. Model Co EyeLites Eyeshadow in St Barts – Det er en meget metal bronze farve til øjnene. Farven er flot, men alt for voldsom til mig. Jeg bruger sjældent andet end mascara på øjnene, så den her kommer jeg ikke til at få brugt.
  3. Borghese Fango Delicato Mud Mask for Face and Body – mega sød lille beholder. Det er vidst lidt forskelligt hvilken slags folk har fået og jeg har fået den som hedder Fango som er til tør hud. Jeg har ikke fået testet den endnu, men jeg glæder mig til at prøve den. Er der nogen som har prøvet nogle af deres masker?
  4. The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA – En lille tube ansigts creme som jeg heller ikke rigtigt at fået testet endnu. Har læst forskellige steder at der er mange som er stor fan af The Ordinary’s produkter. Jeg kender det ikke og har ikke hørt om det før nu. Jeg har selvfølgelig lige testet en lille klat på min hånd og jeg syntes den havde en lækker konsistens og behagelig duft.
  5. MyVitamins Catwalk Queen – Jeg er den værste i verden til at sluge piller. Jeg kan føle at jeg bliver kvalt bare ved at skulle få en lille p-pille ned. Min hals lukker sig bare sammen og siger STOP! NEJ TAK. Jeg har formået at tage 2 kapsler af de her vitaminer indtil videre, som gerne skulle give sundere hår, hud og negle tror jeg. Der er 30 kapsler i bøtten og jeg vil prøv at få taget dem alle hen over marts og se om det giver nogle resultater. Jeg er lidt skeptisk.
  6. Polaar Icy Magic Instant Eye Contour Energiser – Her er et produkt som jeg med sikkerhed aldrig har set før! Det er en tube med en roll-on ende. Den skal påføres rundt om øjnene – eller man kan skal faktisk massere med den. Det virker afkølende og mindsker hævelser og man kommer til at se mere frisk ud. Siger den… Altså jeg prøvede den én gang og det føltes faktisk meget rart og afkølende. Men bagefter blev det ret varmt om øjnene og sådan lidt irriteret. Så har faktisk ikke turde bruge den igen, hvis jeg nu ikke kan tåle den.

 

Det var hele indholdet for boksen. Overordnet set så er det nogle spændende produkter. Jeg kendte ingen af dem i forvejen, heller ikke mærkerne. Så det er lidt sjovt at prøve noget nyt, som jeg slet ikke kender.

Hvis du også vil have en LookFantastic Beauty Box, så hop ind på deres hjemmeside og læs mere om det her.

 

Er der andre der er tilmeldt deres bokse og hvad syntes i om dem? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

20% i Magasin