På vej til mig fra Ellos

Stue/spisestue makeover #1

Vi har boet i vores lille byhus godt halvandet år nu og det har taget en del tid at indrette og jeg har løbende skiftet mange af vores gamle møbler ud i løbet af det sidste års tid.

Jeg har altid kørt den lidt romantiske stil med hvide og lidt gammeldags-look møbler. Det har bare være nemmest oppe i hoved at indrette efter. Samtidig så har jeg arvet nogle gamle møbler, som jeg helst gerne vil beholde og bruge i min indretning.

Nedenfor vil jeg vise før-billeder af hvordan vores stue/spisestue har set ud indtil nu. Vil gerne lige på forhånd beklage den meget dårlige billede kvalitet. Det gik bare ikke lige skide godt med at få taget de billeder og ligepludselig så kig solen altså hurtigt ned 🙂

img_2037

Vi købte spisebordet med tilhørende stole, samtidig med sofabordet. Det er fra Jysk og kan findes her.

Spisebordet og sofabordet købte vi for et halvårs tid siden.

Men det første vi købte da vi flyttede ind var en ny sofa. Den vi havde før var min mors gamle og jeg skjulte det orange mønstrede betræk den havde, med et stort hvidt sengetæppe. Det fungere fint de 5 år jeg boede i lejlighed i Odense, men nu trængte vi altså til noget nyt og pænere.

Det blev til denne model fra IKEA, Den hedder Stocksund og kan findes her. Den er super behagelig at ligge og jeg syntes den er så hyggelig. Nogle gange irritere farven mig, men jeg mener at man kan købe nyt betræk til den – hvis nu jeg ville en dag vil skifte farven.

img_2026

Maleriet og gulvlampen har jeg arvet fra min oldefar. Sofabordet er fra Jysk, fra serien Auning. Lænestolen er fra et loppemarked, købt for snart 10 år siden, den er dækket med to sjaler fra Topshop. 

Puderne, fåreskind og plante er fra IKEA. Blomstret tæppe er mega gammelt og er fra Super Brugsen tror jeg og det lyse uldtæppe er fra Sinnerup i Odense, også rimelig gammelt efterhånden. Lysestager fra Bahne.

Her ses stuen fra hvor man kommer ind fra gangen af. Døren for enden fører ind til et lille kontor/opbevaringrum. Og ja det er The Real Housewives of Berverly Hills som kører på tv’et 😀 Love it.

img_2039

Reolen tv-et står på er fra IKEA (kan findes her). Jeg mega træt af det og jeg vil virkelig gerne snart have det skiftet ud. Men ved ikke hvad det skal erstattes med endnu. Nogle ideer? 

img_2064

Stuen set fra enden af stuen hvor man kan se ind til køkkenet og døren i højre side er til gangen hvor man kommer ind fra gaden af.

Nede i enden er der to vitriner hvor jeg har vinglas, alkohol og whiskey glas i. Den store har jeg arvet og den lille oven på er en gammel gammel en fra Bilka. Planten er fra IKEA. 

Nu glæder jeg mig til at lave om. Der kommer nyt på væggene, nyt sofabord, nyt spisebord og nye stole. Jeg skrev i går om et gulvtæppe jeg har købt som skal være under sofabordet. 

Når jeg har fået alt det nye på plads, så laver jeg et nyt indlæg som bliver del 2, med billeder af hvordan det hele er kommet til at se ud. 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

På vej til mig fra Ellos