Mom jeans in action

Julegave ideer til bedsteforældre

bedstegave

1 Biotherm showergel // 2 Herre strik // Magasin sengesæt //  Dame strik //5 Lyngby vasesæt // 6 Biotherm lotion // 7 Magasin chokolade // 8 Kay Bojesen // 9 Dame hjemmesko // 10 Georg Jensen servietter //11 Bog Med Kærlig Hilsen // 12 Te fra Magasin // 13 Bog De Dybeste Rødder // 14 Herre hjemmesko

Hvad giver man i gave til nogen som har holdt over 60 juleaftner? Jeg syntes faktisk at julegave til min bedsteforældre er det sværeste. Men jeg har prøvet at komme med nogle eksempler på hvad det kunne være.

Mine bedsteforældre er på mange måder meget ens, men så også vidt forskellige. De bor alle sammen på landet og er vokset op med jord under neglene. De er lige kommet over de 70 år, men de holder sig så godt at jeg tit glemmer at de er “så gamle”. De snyder virkelig med deres alder.

Min farmor og farfar har faktisk et ret moderne hjem og har både iPad og iPhone. Ikke at de er mega skarpe til at bruge det, men de har det! 🙂 De kan godt lide gadgets og teknik. Min farfar har altid samlet på Royal Copenhagen porcelæns figurer i rigtige mange år. Han har en rigtig fin samling og de var vildt svære at holde fingerne fra da man var lille.

Min mormor og morfar elsker at læse bøger. Min morfar er virkelig Kloge Åge. Han ved alt! Han kan fikse biler, plæneklipper, traktorer, lave en lejekontrakt og svarer på alt inden for historie.

De er de bedste bedsteforældre i verden og er værdsætter hvert øjeblik jeg tilbringer med dem.

Har i nogle gode ideer til gaver til bedsteforældre, som jeg ikke har fået med? 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Mom jeans in action