Mom jeans nybegynder

Mom jeans in action

img_5385

SÅ KOM DE SGU PÅ!

Efter min inspirations søgen i går, så fik jeg mod på at møde verden i mine nye mom jeans. Det tog lidt mod at hoppe i dem for, atså lets be honest. De maser altså ens bagdel liiiiiidt flad. Når man skifter fra altid at gå i sorte jeans til lyseblå jeans så ser ens lår altså bare større ud. Ja, jeg ved godt at jeg ikke har store lår. Men de ser anderledes ud! 🙂 Så skal virkelig vænne mig til dem.

Det blev faktisk bare lidt til den nemme løsning med en ret simpelt t-shirt og hvide converse. Pretty basic.

Mine jeans er fra H&M og tee er fra Gina Tricot.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Mom jeans nybegynder