12 hair styles

Mom jeans nybegynder

momjeans2

Jeg har købt noget jeg aldrig har købt før. Mom jeans!

Ja, jeg er sent ude og det ville nok have været fedest at købe dem i foråret hvor man kunne bruge crop-tops og sandaler til. Jeg har kigget på dem mange gange, men aldrig købt dem før nu, fordi jeg virkelig ikke syntes at de klædte mig. Det er ligesom boyfriend-jeans. Det duer altså bare ikke til mig. Men nu gav jeg altså de der mom jeans en chance til og lige pludselig så duede de faktisk. Så da det var Black Friday købte jeg et par fra H&M med 20% rabat. Men men men… når man så er altid plejer kun at gå i skinny sorte jeans, så skal man altså lige vænne sig til et andet fit og at de er jeansfarvet! Det er så meget nemmere med sort.

Så jeg har endnu en gang været på Pinterest og søge lidt inspiration. Jeg har ikke taget dem i brug endnu, mit mind er ikke helt om stillet til forandringen endnu – men jeg har helt sikkert fået nogle ideer til hvordan jeg vil style dem 🙂

Nogle gode tips til styling af mom jeans til en nybegynder?

   

1 kommentar

  • Lifestylebloggerne

    Har selv et par som jeg er super glad for <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

12 hair styles